Geboren in Engeland en opgegroeid in Zuid-Afrika heb ik bijna 21 jaar van mijn leven besteed aan het trainen en ondersteunen van tennisspelers van alle niveaus en leeftijdsgroepen, maar bovenal aan het helpen van hen om hun individuele doelen succesvol te bereiken.

Als jonge, ambitieuze tennisser nam ik deel aan clubwedstrijden en junior ranglijsttennistoernooien door heel Zuid-Afrika. Gedurende de jaren groeide mijn enthousiasme en passie voor deze sport. Mijn vastberadenheid om voortdurend te verbeteren en mijn kennis uit te breiden zijn de drijvende krachten achter de Michael Mayer Tennis Academy.

Het succesvolle concept van MMTA is om tijdens de trainingssessies positieve energie over te brengen. Deze ongeëvenaarde sfeer stelt je in staat tennis op een gevarieerde en plezierige manier te leren, waarbij je hoogwaardige coaching ontvangt van een gemotiveerde, gekwalificeerde en ervaren trainer.

MMTA biedt internationaal unieke, moderne en effectieve trainingsmethoden, inclusief 9 jaar coaching in Kaapstad, 10 jaar in Duitsland en 2 jaar in Amsterdam.

Ik kijk ernaar uit om je te verwelkomen bij de training en als onderdeel van MMTA, of het nu voor een maand, een seizoen, of misschien zelfs voor een heel jaar is!


“There is no way around the hard work. Embrace it.”

– Roger Federer